Vuokrausehdot

YLEISTÄ
Tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus, mikäli tilausvahvistuksessa on jokin väärä tieto edellytämme asiakkaalta korjausta ennen tilauksen toteutumista. Muutoin tilaus toimitetaan tilausvahvistuksen mukaisesti.

Konevuokrauksessa kone toimitetaan asiakkaalle tankki täynnä ja konetta noudettaessa tankki tulee myös olla täynnä. Muutoin veloitamme polttoaineesta 40€/kone.

Vuokrauksen yhteydessä henkilöllisyys on todistettava.

TILAUKSEN PERUUTUS
Mikäli asiakas haluaa perua tilauksen, peruutus on tehtävä 2 päivää ennen vuokraus-ajankohtaa. Muutoin laskutamme 50% yhteenlasketusta vuokrahinnasta.

VUOKRALLEANTAJAN VASTUU
Vuokralleantaja vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokralleantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta Vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

VUOKRAAJAN VASTUU
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana huolimattomuudesta ja virheellisestä käsittelystä aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen kaluston sen todellisen arvon mukaan.

MUUT EHDOT
Vuokrakone on Vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Asiakkaan omavastuu 500€.

Vuokrahinta pitää sisällään koneen käyttöä kahdeksan tuntia vuorokaudessa, ylimenevät tunnit laskutetaan 15€ alkavalta tunnilta.

Vuokralleantaja on toimittanut vuokrakoneen Vuokraajan osoittamaan kohteeseen ja noutaa vuokrakoneen sovittuna ajankohtana.

Vuokraajalla ei ole oikeutta kuljettaa konetta ja siirtää toiselle työmaalle ellei asiasta ole sovittu erikseen vuokrauksen yhteydessä.

Vuokraajalla ei ole oikeutta edelleen tai jälleen vuokrata konetta tai lisälaitteita

Vuokraaja on saanut perehdytyksen vuokrakoneen hallintalaitteisiin ja käynyt läpi Vuokranantajan kanssa mahdolliset riskitilanteet.

Kaikki hinnat sisältävän voimassa olevan arvonlisäveron.