Lisälaitteet

Pelkän työlaitteen vuokra +15%.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Kaivuri 210 (70€/vrk, 420€/vko)

Avant kaivuri on tehokas ja kompakti kaivuulaite, jolla työt sujuvat myös ahtaissa paikoissa. Käyttö on helppoa puomien nopeutta portaattomasti säätäen sekä hyvän näkyvyyden ansiosta. Sopii niin kokeneille kuin kokemattomille käyttäjille.
Kaivuusyvyys on 210cm.

Trukkipiikit (10€/vrk , 60€/vko)

Avant-trukkihaarukoiden avulla hoidat nostotyöt ja tavaroiden liikuttelun helposti. Piikeissä on säätö sivusuunnassa pikalukituksella ja nostat painaviakin taakkoja piikkien taipumatta. Normaaliin trukkiin verrattuna Avant toimii ulkotrukkina pahassakin maastossa.

Tasoitusritilä (30€/vrk , 180€/vko)

Tasoitusritilä on suunniteltu maansiirtotyön viimeistelyyn. Ritilällä on helppo tasoittaa maa esimerkiksi nurmikon kylvöä varten. Se on kätevä laite myös tien tai pihan tasauksessa.

Kärkikippaava kauha (60€/vrk, 360€/vko)

Kärkikippaava kauha on erityisen hyvä silloin, kun tarvitaan suurta tyhjennyskorkeutta. Kuormaaminen esim. peräkärryyn on helpompaa, samoin lumen tyhjennys korkeammalle ja kauemmaksi koneesta. Teleskooppipuomin kanssa suurin tyhjennyskorkeus on jopa 3100 mm

Nostopuomi (20€/vrk, 120€/vko)

Nostopuomia käytetään nostettaessa tavaraa korkealle tai hankaliin paikkoihin. Puomissa on kaksi kiinnityspistettä: puomin päässä ja 40 cm alempana.

Ruohonleikkuri 1200 (50€/vrk, 300€/vko)

Ruohonleikkuri 1200 on vankkarakenteinen ja tehokas leikkuri.

 

Repijä (30€/vrk, 180€/vko)

Repijä on korvaamaton työlaite maanmuokkauksessa. Sillä irtoavat niin juuret kuin kivetkin. Repijää käytetään painamalla terät maan sisään esim. kannon tai kiven viereen koneen painon avulla. Tämän jälkeen repijää vain kallistetaan sisään päin, jolloin kivet tai kannot nousevat maan pinnalle.

Kantopora (135€/vrk, 810€/vko)

Kantoporalla porataan kantoon suuria reikiä, jolloin kanto lopulta hajoaa käsin irroteltaviin osiin. Kantopora soveltuu hyvin kaupunkien ja kuntien puistojen hoitoon sekä isojen ja erityisesti pienien pihojen kantojen poistoon. Kantoporan ansiosta kantoa ei tarvitse kaivaa juurineen pois ja näin rikkoa valmista nurmikkoa.

Tasojyrsin (135€/vrk, 810€/vko)

Tasojyrsin on tehokas kylvöalustan tasaaja, joka sekoittaa vain pintamullan. Korkeudensäätö tapahtuu varpajyrän avulla, joka tasoittaa samalla kylvöalustan. Tasojyrsintä käytetään useimmiten kevyempään maapohjan muokkaukseen.

Keräävä harjalaite 1050 (135€/vrk, 810€/vko)

Keräävä harjalaite 1050 on tarkoitettu katujen ja suurempien piha-alueiden harjauskoneeksi. Harjalaite harjaa materiaalin taakse säiliöön.